Dragnea l-a ”săpunit” pe Vâlcov după ce l-a asemănat pe Iohannis cu Adolf Hitler

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se delimitează de postarea lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, în care l-a asemănat pe Klaus Iohannis cu Hitler.

 

Mă delimitez de tipul ăsta de atitudini atât împotriva Forumului German, cât şi împotriva oricăror alte minorităţi din România. Susţin în permanenţă toate minorităţile din România, iar în ceea ce priveşte minoritatea germană, este o comunitate respectabilă care contribuie şi va contribui mult la dezvoltarea acestei ţări. Aici, mă delimitez de această acţiune, nu sunt absolut de acord cu tipul acesta de acţiuni. Relaţia cu Germania este foarte importantă”, a declarat Liviu Dragnea, la RomâniaTv.

 

Nu l-am chemat la discuţii, ştiu că l-a certat doamna prim ministru.Are multe calităţi Vâlcov, este printre principalii contributori la programul de guvernare, dar ce a făcut este nepermis. Ştiu că şi-a cerut şi scuze, dar scuzele nu pot repara răul făcut, eu îmi cer scuze, nefiind vina mea, sper ca niciodată să nu mai facă nici el nici altcineva, coleg din partid, pentru că noi nu suntem aşa, nu am fost niciodată radicali”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Darius Vâlcov a postat pe pagina de Facebook un filmuleţ în care FDGR este acuzat că este continuatorul mişcării Grupul Etnic German, iar preşedintele Iohannis apare cu o mustaţă şi o tunsoare asemănătoare lui Adolf Hitler.

Comentarii Facebook