Dieta de 8 ore: Ce presupune și cum funcționează


Dorința de a slăbi rapid a femeilor a dus la aparișia multor diete, unele mai drastice decât altele, printre care și dieta de 8 ore.

Dieta este promovată de către nutriționiștii David Zinczenko si Peter Moore, pe care o detaliaza in cartea „The 8-Hour Diet: Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat!”. Cei doi sustin că, daca mananci doar într-un interval de opt ore, poți să slăbești în mod semnificativ.

Cum functioneaza dieta de opt ore?

In teorie, daca mananci in interval de opt ore, cu alte cuvinte, intre prima si ultima masa pe zi sa nu treaca mai mult de opt ore distanta, organismul poate procesa mai bine nutrientii, dar si elimina toxinele din corp.

Autorii cartii sustin ca stilul modern de viata ne-a facut sa mancam oricand avem timp, asadar, la orice ora din zi si din noapte, obicei prin care nu permitem organismului sa consume caloriile deja ingerate. Practic, dieta de opt ore este un mod de a distanta ultima masa de micul dejun, permitand astfel corpului sa arda caloriile si depozitele de grasime in restul celor 16 ore.

Are rezultate dieta de opt ore?

Potrivit cartii care a intrat si in atentia revistei „Marie Claire” din SUA, pot slabi pana la 9 kilograme in sase saptamani, prin dieta de opt ore. Suna bine, dar este „pe testatelea”.

Mai multe detalii pe Lyla.ro

Comentarii Facebook