Dezvăluiri incredibile despre Alexandra Stan: ”A vrut să ne SINUCIDEM împreună”

 

Impresarul Marcel Prodan, acuzat că a bătut-o pe Alexandra Stan, susține că artista i-ar fi cerut să se sinucidă împreună.

 

El spune acum că nu a bătut-o pe Alexandra Stan pentru că i-ar fi cerut bani, ci pentru că i-ar fi cerut să se sinucidă împreună.

 

Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că «mai bine ne sinucidem». Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile poliţiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. Nici după 4 luni de la incident nu ştiu cum ar fi trebuit să reacţionez, nefiind implicat în relaţii cu femei violente până la acel moment. Ştiu că asta nu şterge derapajul meu comportamental şi nu-l scuz”, a scris Marcel Prodan pe Facebook.

 

Alexandra Stan a spus, după incidentul cu impresarul, că a avut o tentativă de a-şi pune capăt zilelor, din cauza epuizării psihice.

Comentarii Facebook