Vineri 29 Septembrie

Decizia halucinantă a statului român. Un supraviețuitor de la Colectiv a fost obligat să returneze banii primiți drept ajutorUnul dintre supraviețuitorii tragediei de la Colectiv spune că a fost pus să returneze statului o parte din banii primiți drept ajutor pentru spitalizare.

Chitaristul Cătălin Scânteie a fost externat de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" după ce a primit îngrijiri timp de aproape patru săptămâni.

Acesta a trasmis, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că victimele care au stat internate mai puțin de 30 de zile în spital sunt obligate să dea înapoi o parte din ajutoarele primite de la stat.

Un ranit in incendiul de la Colectiv acuza autoritatile ca il pun sa plateasca inapoi catre stat o parte din suma primita drept ajutor, pentru spitalizare.

"Alta ordinarie din partea statului roman, ca multe altele dupa revolutie.
V-ati bucurat cumva ca v-a dat statul 6000 lei gen "ajutor pe perioada spitalizarii" dupa incendiul din Colectiv? Adica 200 lei/zi x 30 zile? Sau macar ati zambit amar pe motiv ca totul isi revine la normal in tara asta?
Eh, stati linistiti dragii mei "parliti" in Colecitv... Bucuria a fost de scurta durata. Daca ati stat internati mai putin de 30 de zile, acum trebuie sa inapoiati banii, ca altfel va saraci statul roman din cauza voastra. Nu mai conteaza ca am revenit la tratament si schimbare de pansament o data la 2-3 zile, ei vor banii inapoi...
Azi, printre altele, trebuie sa ajung la nu stiu de cacat de agentie de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca sa dau inapoi 400 lei, deoarece si-au permis "aia" de la Spitalul Bagdasar Arseni sa ma externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.
Mai exact, ca sa nu orbecaiti cautand, e vorba de "Agentia de Plati", etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trusca. Cladirea cu B1 TV.
Deci cum s-ar spune, "am tras statul in piept cu 2 zile" ca m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amenda sau in cel mai bun caz de poprire pe conturi.
Nu stiu de ce, dar imi vine sa-i cam dau pe toti inapoi. In cazul asta chiar nu mai am neovie. Bleah!", a scris Cătălin Scânteie pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook