Dan Bittman, acuzat că face propagandă primarului Sectorului 5

 

Cunoscutul artist Dan Bittman este atacat din toate părțile, după ce l-a ”periat” pe primarul Sectorului 5. 

 

Este vorba despre un eveniment organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), care a marcat ”50 de ani de Sector 5”.

 

Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii de la Recorder, Dan Bittman a fost cel care a prezentat această manifestare. El l-a felicitat pe edil, pentru că ”merge treaba bine aici în sectorul 5” și toată lumea-i fericită”.

 

Dan Bittman: ”Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea!”.

 

”Dom’ primar, dar văd că... merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu... Extraordinar, toată lumea-i fericită”, a spus Bittman de pe scenă, alături de primar.

 

Nu cred că trebuie ca un artist să se justifice că moderează un spectacol, o emisiune, şi nu e pe placul unora sau al altora”, a răspuns Dan Bittman, solistul formaţiei Holograf.

 

Eu sunt cel care a fost criticat că prezintă un eveniment, indiferent ce eveniment, al cui. Eu am altă menire pe Pământul ăsta. Nu am făcut politică. Nu cred că trebuie ca un artist artist să se justifice că moderează un spectacol, o emisiune, şi nu e pe placul unora sau al altora", a declarat Dan Bittman, la Realitatea Tv.

Comentarii Facebook