Cum sa te comporti daca esti mama vitrega


De multe ori viata ne duce pe cai pe care nu ne-am fi asteptat niciodata sa ajungem si de multe ori ne gasim in situatii pe care nu le dorim si pe care am vrea sa le rezolvam cat mai repede.

Este un lucru cunoscut ca femeile care ajung sa ia locul mamei naturale in viata unui copil au multe probleme in cresterea acestuia si nu reusesc sa relationeze din prima. Acest lucru este jnormal, mai ales daca micutul a ramas fara mama in urma unei tragedii si mai ales daca se afla inainte de varsta adolescentei.

In mod ciudat, copiii care se afla deja la varsta adolescentei, desi sunt mult mai nervosi din cauza schimbarilor prin care trec, se impaca mult mai bine cu ideea unei mame vitrege decat copiii care sunt sonstienti de pierderea mamei naturale dar au o varsta mica.

Pentru o femeie este greu sa se loveasca de astfel de probleme si oricat de mult ar incerca si oricat de mult l-ar iubit pe barbatul ai carui copiii ii vin in grija si oricat de mult i-ar iubi si pe acesti copii, lucrurile nu merg mereu asa cum ar trebui.

In cazul in care te afli in aceasta situatie, nu ezita sa faci o introspectie in sufeltul tau si sa te gandesti daca ai putea reusi sa urmezi urmatoarele sfaturi pentru a aduce armonie in familia ta.
Alegerea potrivita a saltelei si accesoriilor pentru patul copiilor

Accepta-i ca pe proprii copii!

Ar trebui sa scoti complet din cap si din vocabular cuvintele “mama vitrega”! De azi inainte gandeste-te ca ei sunt copiii tai si tu esti mama lor si ca ii iubesti neconditionat. Esti femei, poti face asta chiar daca nu simti ca acum este momentul. Cu cat iti asumi rolul de mama mai repede, cau atat mai bine.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook