Cum să-l faci să te ceară de sotie


Nu incape indoiala ca ultimatumul dat unui barbat este un mit in relatiile de cuplu, un mit conform caruia acest tip de comportament ar distruge complet si definitiv relatia respectiva.

Nimic mai fals. De altfel, un ultimatum ar putea fi exact lucrul de care partenerul tau sa aiba nevoie la un moment dat. Ne referim evident la un ultimatum in ceea ce priveste casatoria, pentru ca stim cat de reticenti pot fi unii barbati atunci cand se pune problema sa spuna acel da si sa se invoiasca pe viata la acel “pana ce moartea ne va desparti”. Nu e nicio problema, daca relatia voastra dureaza si el pare complet ignorant in ceea ce priveste casatoria dar tu ti-o doresti cu toata fiinta ta, e cazul sa pui punctul pe i si sa il pui fata in fata cu realitatea. Acea conversatie care sa te faca sa obtii ceea ce vrei este o problema si conteaza nu numai cand iti alegi momentul ci si cum o faci si de felul in care stii sa iti impui punctul de vedere.

Momentul propice

Cererea in casatorieFiecare relatie de cuplu avanseaza dupa propriul sau ritm deci, nu putem stabili un anumit numar de luni sau ani dupa care poti sa astepti propunerea vietii. Acestea fiind spuse, sunt totusi cateva repere importante dupa care te poti lua. In cazul in care sunteti impreuna de doar 4, 5 luni, este imposibil de spus ce te asteapta. In acest punct, inca va mai descoperiti unul pe celalalt si daca ii propui casatoria s-ar putea sa-l sperii. In acelasi timp insa, este totalmente aiurea sa astepti ani si ani pana sa deschizi subiectul casatoriei. La fel insa, dupa o relatie care decurge normal si dureaza deja de mai bine ed un an, nu e cu nimic deplasat sa incerci sa-l provoci la o discutie serioasa despre viitorul vostru ca si cuplu.

Continuarea pe lyla.ro

Comentarii Facebook