Cum să sporiți performanța calculatorului cu un simplu stick USB VIDEO



Un simplu sitck de memorie USB vă poate ajuta să vă creșteți peformanța computerului personal, în doar câțiva pași simpli.

Serviciul ReadyBoost, oferit de Microsoft, poate transforma un simplu stick în memorie virtuală RAM.

Începând cu Windows Vista, ne este pus la dispoziție de către Microsoft un serviciu pe nume ReadyBoost, pe care îl veți găsi în secțiunea de proprietăți ale unui stick de memorie, ori direct în autoplay-ul memoriei flash atunci când aceasta este introdusă în calculator. ReadyBoost permite Windows-ului să folosească memoria nevolatilă a unui stick de memorie sau card SD pentru a îmbunătăți performanța calculatorului, scrie playtech.ro.

Această îmbunătățire ise folosește de cache pentru a stoca fișierele folosite recent. Prin intermediul management-ul inteligent de memorie introdus odată cu Windows SuperFetch, ReadyBooster se ocupă de fișiere foarte mici care sunt mai greu de accesat pe hard disk-uri.

Totuși, pentru a simți o îmbunătățire a rapidităţii sistemului de operare, este nevoie de o memorie flash USB de minim 1GB, iar, în mod ideal, este recomandată o rație de 1:1 cu memoria RAM.

Iată ce trebuie să faci pentru a transforma un stick USB în memorie RAM:

Comentarii Facebook