Cum sa faci coșurile invizibile pentru o zi întreagă

 

Coșurile le dau mari bătăi de cap reprezentantelor sexului frumos. Expertul Nancy Glass, make-up artist Clinique, a dezvăluit ce puteți face, folosind machiajul, pentru a le face invizibile.

 

În primul rând trebuie să folosiți un strat fin de corector corespunzator nuantei pielii tale pe o pensula cu varf plat. 

 

După aceasta trebuie să urmați acești pași, conform Cosmopolitan.ro:

 

1. Apasa cu capatul pensulei chiar pe varful cosului, apoi rasuceste pe loc o data. Aceasta manevra ajuta corectorul sa "incarce" si sa acopere cosul, aducandu-l la culoarea pielii. Repeta figura pana ce nu se mai observa diferente mari de nuanta.

2. Foloseste un deget pentru a estompa delicat corectorul de jur imprejurul cosului, astfel incat sa i se piarda conturul.

3. Aplica fond de ten ca de obicei pe tot restul fetei, folosind un buretel aplicator. Aplica si in perimetrul cosului, astfel incat sa nu existe diferente de nuanta.

4. Cufunda degetul curat si uscat in pudra sub forma de pulbere (in nuanta pielii tale), apoi aplica usor peste corectorul care e deja pe cos. Talcul sau amidonul de porumb din pudre previne scurgerea machiajului, absorbind excesul de grasime.

Comentarii Facebook