Cum arată femeia perfectă? Vezi care sunt cele mai căutate calități de către bărbați


Toți bărbații caută la un moment dat femeia perfectă cu care să își petreacă restul vieții, însă perfecțiunea este aproape imposibil de găsit. Iată care sunt calitățile pe care le caută bărbații la femei:

Isteaţă

Inteligenţa este sexy în ochii oricărui bărbat, cu atât mai mult cu cât femeia de lângă el este mai sclipitoare de lângă el. Intelectul uimitor este întotdeauna apreciat.

Matură

Chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum vrei tu, nu ar trebui să te îmbufnezi şi mai departe să te comporţi ca o copilă răsfăţată. Chiar dacă ei, în sinea lor, rămân copii pentru tot restul vieţii, preferă să aibă lângă ei femei adevărate, nu copile. Atunci când "pierzi", fii sigură că eşti demnă.


Vrea să încerce lucruri noi

O femeie la fel de aventuroasă ca el, care ştie să păstreze lucrurile interesante în relaţie. Oricât de amuzantă poate fi o rutină, la un moment dat fii sigură că şi aceea va deveni plictisitoare. Orice ar vrea partenerul tău să încerce nou, arată-i că eşti deschisă la noi aventuri.

Îl lasă să iasă cu băieţii

Timpul petrecut cu prietenii este important pentru orice bărbat, la orice vârstă. Chit că ies în bar ca să vadă meciul şi să bea bere sau că se strâng la unul dintre ei ca să se joace pe Xbox, trebuie să-l laşi în pace când vrea să iasă cu băieţii.

Citește continuarea pe Unica.ro


Comentarii Facebook