Cum a falimentat Irinel Columbeanu. A pierdut 70 de milioane de euro în 6 ani

 

Irinel Columbeanu a reușit să ”toace” în șase ani o avere de 70 de milioane de euro.

 

În 2006, când a cunoscut-o pe Monica, Irinel avea o avere estimată de Capital la 70 de milioane de euro, o casă de lux la Izvorani, terenuri şi proprietăţi prin Bucureşti. După ce s-a căsătorit au apărut și problemele și nu s-a mai ocupat de afaceri, fiind preocupat să își transforme tânăra soție într-o vedetă. 

 

În 2010, Irinel nu a mai intrat în topul celor mai bogaţi români. Înainte de candidatura la primaria Capitalei, în declarația de avere nu mai apăreau casele, mașinile și terenurile, scrie evz.ro.

 

Potrivit site-ul nefiltrat.ro, Irinel Columbeanu a împrumutat 5,6 milioane de euro de la bănci și a încercat şi o afacere în domeniul materialelor de construcţii, dar fabrica lui de la Târgu Cărbuneşti unde producea columbeanitul e aproape pe butuci.

 

Banii ar putea fi recuperați prin vânzarea domeniului de la Izvorani, estimat la 5 milioane de euro. Problema este că proprietatea este în stare proastă, Columbeanu fiind nevoit să își concedieze angajații pentru că nu a mai avut bani să îi plătească. 

 

Columbeanu ar avea de unde să facă rost de bani, de la SC Monica Columbeanu Media, dar suma este insuficientă pentru acoperirea creditului.

 

Monica Columbeanu a fost ținută în lux în perioada mariajului, fiind dusă în călătorii de lux și răsfățată cu bijuterii și haine de firmă.

Comentarii Facebook