Csibi Barna, dat afara pentru ca refuza sa se prezinte la locul de munca


Csibi Barba, extremistul maghiar care a spanzurat in 15 martie o papusa cu chipul lui Avram Iancu, ar putea fi concediat pentru ca nu s-a prezentat la DGFP Bucurest, unde a fost detasat disciplinar.

 

Seful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, in direct la Antena 3, ca Csibi Barna "nu s-a prezentat la serviciu si voi sesiza comisia de disciplina care va lua masurile legale conform legii functionarului public. Se poate ajunge si la demitere. Eu voi semna decizia luata de comisie".

Seful ANAF a mai adaugat ca "Csibi Barna ar mai putea fi sanctionat cu mustrare sau retrogradare pe un an de zile. A fost contactat de directorul de la resursele umane caruia i-a raspuns ca indiferent de masurile care se vor luate impotriva lui, nu se va prezenta la locul de munca".

Csibi Barna a fost mutat dupa incidentul din 15 martie la Abrud, dar si-a luat concediu medical. In 18 aprilie, Sorin Blejnar a semnat o alta detasare, la DGFP Bucuresti-AFP Sector 2. Extremistul maghiar nu s-a prezentat la munca de aproape o saptamana si nici nu da semn ca ar vrea sa faca acest lucru.

 

Vezi si...

Csibi Barna, mutat la Bucuresti!

Avram Iancu, spanzurat la Miercurea Ciuc de liderul gruparii extremiste Garda Maghiara! - VIDEO

Comentarii Facebook