Coreenii vor avea primul turn invizibil din lume. Vezi cum va arăta FOTO


Coreea de Sud va avea primul turn ”invizibil” din lume, o construcție grandioasă, cu o înălțime de 450 metri, construită în Seul. 

 

 


Turnul "Infinity", o structură creată din sticlă, va da impresia unei construcţii "invizibile", relatează dailymail.co.uk.

Designul clădirii a fost realizat de compania GDS Architects, cunoscută pentru realizarea mai multor clădiri spectaculoase din Coreea și SUA. Compania a început designul încă din 2004, dar abia acum au primit autorizația de construcție.

Clădirea va fi una specială, având integrate în interiorul său, numeroase atracții, precum un roller coaster, un water park, restaurante, dar şi locaţii pentru nunţi.

"În loc să simbolizeze importanţa sa ca unul dintre cele mai înalte şi mai frumoase turnuri din lume, construcţia celebrează întreaga comunitate, nu se axează doar pe ea însăşi. Turnul demonstrează subtil ascensiunea Coreei în lume", susţine compania GDS Architects.

Pe lângă faptul că va fi primul turn "invizibil" din lume, "Infinity" va fi printre primele 10 cele mai înalte clădiri din lume.

 

Comentarii Facebook