Comandantul Jandarmeriei Turce a venit în România și a depus flori în memoria victimelor de la Colectiv



Comandantul Jandarmeriei Turce, generalul Galip Mendi, alături de o delegație alcătuită din ofițeri jandarmi turci, s-a deplasat luni la locația clubului Colectiv, unde a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor și a depus flori.

Potrivit unui comunicat oficial, delegația Jandarmeriei Turce se află în România, în perioada 03-06 noiembrie a.c. și efectuează o vizită oficială la Jandarmeria Română, instituție cu statut și atribuții similare, cu care are o strânsă relație de cooperare.

Astfel, marți, 03 noiembrie, delegația Jandameriei Turce a fost primită de inspectorul general al Jandarmeriei Române, generalul Mircea Olaru.

Subiectele discuției au vizat teme de interes comun în domeniul asigurării ordinii și siguranței publice, precum și la identificarea unor noi posibilități și oportunități de pregătire a personalului.

De asemenea, delegația Jandarmeriei Turce va efectua o vizită de informare la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Jandarmilor în domeniul Ordinii Publice, de la Ochiuri, județul Dâmbovița, unde le vor fi prezentate facilitățile și capacitățile de pregătire profesională în domeniul ordinii publice.

Comentarii Facebook