Cele 7 LEGI ale succesului recomandate de Randy Gage, "Mesia Milionarilor”

 

Randy Paul Gage, un expert în autodezvoltare, promovează ”Cele 7 Legi ale succesului”.

 

Unele îți vor folosi și crezi în ele, altele par ciudate, dar tocmai aici este secretul, pentru a fi un om nou trebuie să faci lucruri noi:

 

1. Legea vidului

 

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, golește dulapul. De bunăvoie trebuie să te desparți de stereotipurile tale.

 

2. Legea circulației

 

Fii gata să renunți la ceva ce posezi, pentru a obține ceva ce-ţi dorești.

 

3. Legea imaginației

 

La început trebuie să vezi prosperitate în imaginația ta. Fă o descriere a zilei tale perfecte și nu o arăta nimănui, decât celui în care ai încredere. Păstrează această descriere undeva aproape și în timpul liber recitește-o.

 

4. Legea creativității.

 

Omul poate atinge prosperitate prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale.

 

5. Legea reciprocității și primirii

 

Dacă dai ceva, asta ţi se întoarce înzecit. Atunci când primești ceva, este foarte important să împarți cu alții. Dacă ai un dar și nu îl folosești, atunci îţi insulţi esența divină. Pentru a-ţi trata abilitățile cu respect, trebuie să te bucuri de daruri și să le împărtășești cu alţii. Dacă faci acest lucru, vei atrage şi mai multe beneficii în viața ta.

 

6. Legea zeciuielii

 

Universul întotdeauna își va lua a zecea parte. Este un act de recunoștință pentru sursa de sprijin – 10% din tot ce ai. Niciodată nu știi cum a zecea parte ţi se va întoarce înapoi. Recunoștința poate veni nu neapărat în bani, ci sub forma reconcilierii cu cineva, noi relații de prietenie sau vindecare, etc.

 

7. Legea iertării

 

Dacă nu poți ierta oamenii, nu-ţi poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și va găsi locul în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te sugrumă şi nu-ţi oferă pace.

Comentarii Facebook