Cealalta fata a lui Steve Jobs, potrivit unei anchete FBI! Presa a publicat un RAPORT SECRET pana nu demult


Cofondatorul Apple, Steve Jobs, a fost subiectul unei anchete deschisa de FBI in 1991, dupa ce a fost tinta unei alerte cu bomba in 1985.

Cele 191 de pagini ale raportului au fost publicate de FBI, iar amanuntele nu sunt flatante pentru Steve Jobs, favorit in 1991 pentru conducerea unei comisii prezidentiale.

In cadrul anchetei au fost luate zeci de interviuri cu prietenii, colegii si apropiatii lui Steve Jobs. Acesta era in urma cu 11 ani candidat pentru conducerea Consiliului prezidential de promovare a exporturilor americane, in timpul presedintelui George Bush senior.

Raportul arata ca "mai multe persoane au pus la indoiala onestitatea lui Jobs, declarand ca acesta denatureaza realitatea pentru a-si atinge scopurile".

Una dintre persoanele chestionate apreciaza ca era "un individ ipocrit care nu era nici complet direct, nici complet sincer".

O alta persoana a declarat ca Steve Jobs isi conducea "afacerile in mod onorabil", precizand ca nu l-a vazut niciodata "exprimandu-se subiectiv sau avand prejudecati". Altcineva vorbeste despre "integritatea" sa si despre "marele sau simt moral". Alta il descrie ca pe un barbat "extrem de inteligent, un adevarat lider care a facut diferenta in industria informatica", scrie Mediafax.

FBI a mai aflat ca Steve Jobs a consumat droguri in liceu si facultate, intre care marijuana, hasis si LSD.

Din alte interviuri a reiesit existenta unei fiice pe care Steve Jobs o avea dintr-o relatie cu o prietena din liceu, dar care a fost neglijata de directorul Apple.

Comentarii Facebook