Ce va face Lorelai Moşneguţu cu banii de la ”Românii au talent”

 

Lorelai Moşneguţu, fetiţa fără mâini care a impresionat toată România, a spus ce va face cu banii câştigaţi la ”Românii au talent”.

 

A fost un moment extraordinar. Nici acum nu realizez ca am câştigat Românii au talent. Prima mea deviză a fost la 4 ani, sunt frumoasă, sunt deşteaptă şi voi ajunge celebră. Asta îmi repetam în fiecare zi în oglindă. Pentru fiecare problemă există cel puţin o soluţie. A două mea deviză a fost la 7 ani- Cad de 10 ori şi mă ridic de 20 de ori. Ultima deviză este trăiesc fiecare clipă. Dacă ne dorim cu adevărat un lucru, putem face orice. Talentul muzical mi s-a descoperit la grădiniţă de către doamna educatoare. Niciodată nu am simţit marginalizare din partea oamenilor care m-au ajutat. Scriu deja la a 11-a carte. Fac şi lucru manual. Dacă mă năşteam un copil sănătos, nu aş mai fi făcut aceleaşi lucruri, dar muzica ar fi rămas în continuare. Aş fi făcut altele, aş fi ieşit afară m-aş fi jucat. Eu iubesc tot ce este în jurul meu. Vreau ca la 18 ani, să fiu înfiată de mama Vio, până atunci nu se poate”, a declarat Lorelai Moşneguţu pentru Revista Avantaje.

 

Lorelai a spus că va dona o parte din banii câștigați la ”Românii au talent”, iar cu restul îşi va plăti studiile şi îşi va achiziţiona o locuinţă.

 

O să studiez pedagogia la mine în Târgovişte. Cu banii câştigaţi o să-mi cumpăr un apartament cu mobilă personalizată, iar restul doresc să îi donez pentru copiii sărmani”, a spus Lorelai.

Comentarii Facebook