Ce scuze își găsesc femeile care acceptă să stea în relaţii proaste

 

Singurul lucru care ne tine departe de o relatie de cuplu noua si incitanta este, practic, vechea relatie, in care multi dintre noi ne complacem din cele mai stupide motive.

 

Iata 3 scuze patetice pe care le folosim pentru a ramane in relatii proaste!

 

1. E “baiat bun” 

 

Exista relatii in care barbatului – partenerului chiar nu i se poate imputa aproape nimic, in care el a facut tot ce i-a stat in putere ca lucrurile sa mearga, in care el nu a comis nicio greseala grava care sa-l puna intr-o lumina proasta. Mai mult, este adesea cazul barbatilor care-si iubesc partenerele. Per ansamblu, vorbim de acei “baieti buni” la care orice femeie spera, mai ales dupa ce a avut parte de cate un nemernic. 

 

Insa, doar faptul ca este “baiat bun” nu face relatia sa mearga, sa fie satisfacatoare si, mai ales, nu ofera perspectiva relatiei de cuplu. Chiar daca o despartire venita din partea femeii care a stat alaturi de “baiatul bun” poate parea un act criminal, in care un “el” care nu poate fi condamnat de nimic rau este aruncat la gunoi, este totodata necesara. Pana una alta, ce inseamna o relatie de cuplu fara perspectiva, fara dorinte de viitor, fara planuri?! Astfel de legaturi sunt numai bune pentru perioada adolescentei si chiar pentru anii ’20, dar odata ce depasesti varsta de 26-27 de ani si te gasesti in aceeasi relatie de lunga durata, care parca functioneaza din inertie, ori concepi o perspectiva in doi, ori pui punct. Doar ca este “baiat bun” nu il face sa merite ca recompensa relatia cu tine. 

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook