Ce să nu comanzi niciodată şi cum te păcălesc ospătarii

 

Secretele pe care restaurantele le ascund şi pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor sunt multe.

 

Emisiunea "Good Morning America" şi revista americană Reader's Digest s-au unit pentru a dezvălui secretele pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor.

 

Citind această listă afli ce anume nu trebuie să comanzi într-un restaurant sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor bucătăriilor.


Secretele sunt dezvăluite chiar din interior, de chelneri din restaurantele americane care admit că îşi înşeală cu regularitate clienţii, scrie Mediafax.


O chelneriţă din Kansas a dezvăluit că după ora opt seara vinde numai cafea decafeinizată, pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere: "Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină".


Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.


Şi produsele vândute copiilor sunt pe lista celor de la Reader's Digest. O chelneriţă de la un recunoscut lanţ de restaurante spune: "Punem zahăr în produsele pentru copii pentru a le face mai apetisante. Serios. Punem zahăr mai mult chiar şi în aluatul pentru pizza destinată copiilor".


Unele secrete îi fac chiar şi pe chelneri să fie atenţi atunci când merg să mănânce în oraş. "Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată lămâie în băutură. Toţi ating lămâile. Nimeni nu le spală. Doar le curăţăm, le tăiem şi le aruncăm în pahare", susţine un alt angajat.

Comentarii Facebook