Caz desprins parcă din filme, în România: O femeie și-a înjunghiat amantul cu 20 de ani mai tânăr, după ce au fost prinși în fapt de iubitul acesteia



Un tânăr dintr-o localitate vasluiană a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Bîrlad, după ce a fost înjunghiat de către o femeie în casa căreia se afla.

Tânărul de 28 de ani din satul Coroi, comuna Tutova, judeţul Vaslui, a fost înjunghiat de o vecină în vârstă de 48 de ani, în spate şi pe mâini, în momentul în care concubinul suspectei a intrat peste cei doi în casă, conform MEDIAFAX.

Cei doi se aflau în locuinţa femeii şi se cunoşteau. Femeia a fost surprinsă de bărbat şi, atunci, l-ar fi înjunghiat pe tânărul cu care era”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit acesteia, nu a fost depusă nicio plângere, dar se va întocmi un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi, în eventualitatea în care nu se va depune deloc o plângere prealabilă, dosarul va fi clasat.

Conform unor surse locale, tânărul înjunhiat ar fi avut o relaţie cu femeia, iar după incident a mers la băut, moment în care a fost sfătuit de către un prieten de pahar, care l-a văzut sângerând, să meargă la Spitalul Bârlad.

Iniţial, tânărul a mers la Centrul de Permanenţă din Tutova, unde a primit primele îngrijiri medicale, până la sosirea ambulanţei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe Bârlad, în condiţiile în care avea mai multe leziuni.

Tânărul a rămas internat la Secţia Chirurgie.

Comentarii Facebook