Care sunt visurile care se repetă. VEZI ce semnificaţie au

 

Scenariile din anumite visuri se pot repeta, chiar dacă personajele se schimbă. Află ce înseamnă când eşti urmărita sau umbli gol în public.

 

 1. Visezi că eşti goală în public

 

Ce visezi: eşti la birou, pe stradă sau la magazin şi îţi dai seama că eşti complet goală sau că îţi lipsesc pantalonii.

 

Ce înseamnă: Nu eşti sinceră cu cei dragi. Ascunzi un lucru de care îţi e ruşine şi ţi-e teamă de momentul când secretul tău se va afla.

 

2. Visezi că te mişti cu încetinitorul

 

Ce visezi: ştii că trebuie să ajungi rapid într-un anumit loc, că eşti pe cale să întârzii, dar în ciuda eforturilor tale, te mişti prea încet şi nu ai şanse să ajungi la timp.

 

Ce înseamnă: Ai anumite probleme care te trag înapoi. Simţi că nu poţi trăi la intensitate maximă sau nu poţi evolua fiindcă ceva te ţine pe loc – o persoană, un secret, o datorie, un loc de muncă, etc.

 

3. Visezi că te îneci

 

Ce visezi: visele care implică apă pot varia de la o persoană la alta. Unii visează că se îneacă, fie şi într-o apă mică, alţii visează că se ridică deasupra lor un val uriaş care urmează să se spargă peste ei.

 

Ce înseamnă: eşti copleşită de anumite probleme, te simţi neajutorată, fără speranţă, ai impresia că te lupţu cu ceva mai mare decât tine.

 

4. Visezi că eşti urmărită

 

Ce visezi: eşti urmărită de un monstru sau de o persoană, fugi sau te ascunzi şi eşti speriată.

 

Ce înseamnă: ai fost sau eşti pusă pusă într-o situaţie de criză, în care alegi să fugi, să te retragi, în loc să înfrunţi "duşmanul".

 

5. Visezi că eşti captivă

 

Ce visezi: eşti închisă într-o cameră, într-o cutie, sicriu, etc.

 

Ce înseamnă: te simţi prizonieră în propria viaţă, te confrunţi cu o problemă pe care nu o poţi rezolva orice ai încerca şi, cumva, simţi că numai cineva din exterior, car epriveşte lucrurile obiectiv, te poate salva.

 

Citeşte mai multe pe Unica.ro

Comentarii Facebook