Miercuri 24 Aprilie

Care sunt cele mai bârfitoare femei, în funcţie de zodie

 

Astrologii au realizat un horoscop cu cele mai bârfitoare zodii. 

 

Femeia berbec

 

În general nu este o persoană bârfitoare, însă uneori se grăbeşte să judece oamenii înainte de a-i cunoaşte cu adevărat.

 

Femeia taur

 

Ea spune că nu bârfeşte niciodată, dar nu e deloc adevărat. Chiar dacă nu e bârfitoarea horoscopului şi nu e ea cea care porneşte bârfa, nu se poate abţine atunci când persoanele din jur încep să vorbească despre cineva cunoscut.

 

Femeia gemeni

 

Pentru ea bârfele sunt ceva la ordinea zilei. I se pare distractiv să judece oamenii, mai ales dacă persoanele respective îi sunt cunoscute. Dar nu se abţine să bârfească nici necunoscuţi, atâta timp cât prietenele îi oferă suficiente informaţii despre persoanele respective.

 

Femeia rac

 

Judecă oamenii prea repede şi uneori e cea care răspândeşte bârfa. Dacă e un subiect bun, pur şi simplu nu se poate abţine să nu le spună şi altora.

 

Femeia leu

 

Face parte din grupul bârfitoarelor din horoscop. Mai ales în a doua jumătate a vieţii, ea este la curent cu tot ce se întâmplă, ştie totul despre persoanele apropiate şi chiar îi face plăcere să bârfească la cafea, alături de prietenele apropiate. E genul de femeie care descoase firul în patru şi nu se lasă până nu află fiecare detaliu.

 

Femeia fecioară

 

Chiar dacă aparent e o tipă drăguţă, ea ascunde întotdeauna puţină răutate. Bârfeşte şi judecă oameni pe care, de cele mai multe ori, nici nu îi cunoaşte. Pentru ea, bârfa e un tip de distracţie, scrie unica.ro.

Comentarii Facebook