Cantareata Katy Perry a primit o ofera de milioane de euro

 

Cantareata americana Katy Perry a primit o oferta de peste doua milioane de euro pentru a publica o carte in care sa scrie dezvaluiri depre relatia sa cu actorul britanic Russell Brand, dar si despre divortul de acesta, informeaza presa internationala.

Pana in momentul de fata trei publicatii se lupta pentru a obtine un contract cu artista, in varsta de 27 de ani, dorind ca prin intermediul acestei carti sa fie facuta publica si versiunea ei asupra intregii povesti.

Separarea celor doi este inca invaluita in mister avand in vedere ca in momentul in care Russell Brand a depus actele de divort, niciunul dintre ei nu a facut nicio declaratie cu privire la motivul despartirii.

"Cand lucrurile mergeau bine intre ei, Katy vorbea incontinuu despre el. De cand s-au despartit, insa, niciunul dintre ei nu a zis nimic, asta face ca pretul sa ramana ridicat", au declarat surse citate de presa internationala.

Russell Brand, in varsta de 36 de ani, si artista americana s-au despartit in decembrie, la doar 1 an si 2 luni de la mariaj.

Comentarii Facebook