Botezatu, jefuit la Mamaia! Designerul a ramas fara telefonul Vertu si ofera recompensa pentru a-l recupera

 

Botezatu a ramas fara telefonul de lux marca Vertu la festival de moda, din acest weekend de la Mamaia. "Bijuteria" valoreaza 10.000 de euro, dar este de nepretuit pentru designer, din cauza numerelor de telefon pe care le contine.

Potrivit Cancan, Catalin Botezatu a ramas fara telefonul mobil in timp ce a urcat pe scena la finalul prezentarii colectiei sale si si-a lasat "mobilul" Vertu in culise.

Telefonul valoreaza 10.000 de euro si Botezatu este dispus sa ofere recompensa celui care ii va oferi informatii care vor duce la recuperarea "bijuteriei". Botezatu a declarat ca in agenda avea salvate toate numerele de contact ale partenerilor sai de afaceri.

"Cel care i l-a furat a luat teapa pentru ca acest gen de aparat este inregistrat si poate fi reperat prin satelit chiar daca este inchis. Catalin ofera recompensa gasitorului care ii va aduce Vertu-ul inapoi. Pentru el importanta este cartela de telefon in care a salvat contacte de afara", a declarat un apropiat al vedetei, citat de Cancan.

 

Foto: Cancan.ro

Comentarii Facebook