Boc si Udrea, cei mai vizibili politicieni pe Facebook


Premierul Emil Boc a fost cel mai vizibil politician pe Facebook in ultima luna, fiind urmat de Elena Udrea, , iar Crin Antonescu si Victor Ponta au ocupat pozitia a treia, anunta Mediafax.

Agentia de presa a realizat o monitorizare a politicienilor in perioada 10 aprilie - 10 mai, pe 12.500 de pagini de Facebook si a luat in calcul 20 de politicieni.

Din totalul de 731 de mentiuni inregistrate pe wall-ul utilizatorilor despre acesti politicieni, aproape jumatate (48,7%) se refera la Emil Boc, presedintele PDL si candidat pentru un nou mandat la sefia partidului in perioada realizarii analizei.

Elena Udrea a adunat 13% din totalul postarilor, iar liderii PNL si PSD, Crin Antonescu si Victor Ponta, au fost prezenti in 6,6% dintre postari. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a fost prezent in 3,8% dintre postari, Vasile Blaga in 3,7%, Theodor Paleologu si Marian Vanghelie in cate 2,7%, Adrian Nastase 2,2% si Mircea Geoana 2,1%.

Alti zece politicieni: Roberta Anastase, Radu Mazare, Gheorghe Flutur, Andrei Chiliman, Elena Basescu, Cristian Boureanu, Cezar Preda, Ioan Oltean, Raluca Turcan si Liviu Dragnea au fiecare sub 2% din totalul mentiunilor.

Comentarii Facebook