Boc promite Aqua Park în cartierul Grigorescu. Unde se va face



Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că se va face un aqua park în cartierul Grigorescu. Edilul șef a precizat că aqua park-ul va fi amenajat la ștrandul Sun.

Au început demersurile tehnice în vederea construcției unui aqua park modern, în Grigorescu. Ce înseamnă asta? Împreună cu Regia Autonomă a Domeniului Public, care este o regie a Primăriei, se lucrează la un plan urbanistic de detaliu care vizează construirea acestui parc. Pe baza acestui plan urmează să se facă un studiu de fezabilitate care va arăta cât costă și ce presupune în detaliu aqua park-ul”, a anunțat Emil Boc.

Acesta a precizat că în prezent se lucrează și la eliminarea infrastructurilor care împiedică realizarea proiectului.

În paralel, pe acest teren pe care Primăria, împreună cu RADP, îl au la dispoziție, acum se fac toate solictiările pentru transferul acelor infrastructuri care afecteazărealizarea aqua park-ului. Adică, este o magistrală de la Electrica ce traversează întreaga zonă în care urmează să se construiască acest aqua park. În acest moment, colegii mei lucrează la toate formalitățile necesare pentru deblocarea acestei situații și pentru relocarea acestor utilități”, a mai precizat primarul Clujului.

Boc, a mai susținut că anul viitor ar fi posibilă începerea contrucției Aqua Park-ului din Grigorescu.

Comentarii Facebook