Boc il apara pe Apostu: E nevinovat! Nu are legatura cu pepenarii. El a modernizat orasul si isi iubeste familia VIDEO


Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat ca primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, este nevinovat si ca nu avea nicio legatura cu "pepenarii" din dosar. .

"Despre orice coleg am spus ca beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, cu atat mai mult despre colegul meu trebuie sa spun ca beneficiaza de prezumtia de nevionovatie. Sunt convins ca, in fata instantei de judecata, isi va demonstra aceasta nevinovatie. Ma indoiesc ca, de exemplu, acele afirmatii ca avea treaba cu pepenarii sunt reale. Ma indoiesc, cu sinceritate, ca totusi am lucrat cativa ani buni, n-am auzit asemenea discutii. Nu stiu contractele de care se face referire cu privire la firma de avocatura si relatia cu omul de afaceri (n.red. Calin Stoia), dar sunt convins ca el nefiind in situatia de a se apara, de a putea sa spuna public... Partidul s-a comportat asa cum s-a comportat in raport cu oricine, n-a facut o exceptie, desi sufleteste, normal, nu-i usor", a declarat Boc luni seara, la postul B1 TV.

Premierul a spus ca el crede in nevinovatia lui Sorin Apostu.

"Cred in nevionovatia lui si sper sa si-o demonstreze in fata instantei de judecata, pentru ca a fost un om care a avut un rol decisiv in modernizarea Clujului, alaturi de mine si de alti colegi, si este un om care isi iubeste familia, este un om care tine foarte mult la copii, este un om care cred ca isi va demonstra nevinovatia", a mai adaugat Emil Boc.

Sorin Apostu si Calin Stoia vor mai sta in arest preventiv inca 30 de zile. Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a respins recursul, 9 decembrie.


Comentarii Facebook