Becali, făcut praf de presa elvețiană


Steaua se întâlnește marți seară cu Basel în cea de-a treia etapă a Champions League, de la ora 21.45, pe Național Arena, iar presa din Elveția l-a luat deja în colimator pe finanțatorul roș-albaștrilor.

Publicația Tages Woche a relatat activitățile lui Gigi Becali în timp ce se afla în libertate.

"O figura groteasca a societatii romanesti", este descrierea pe care elvetienii i-o fac lui Gigi Becali, dupa ce il numesc "Nasul Bucurestiului", scrie ziare.com.

"Cand a fost acuzat de criticii sai ca este hot, sarlatan sau rapitor al altor hoti, a raspuns zambind: Nu, sunt doar un baiat destept! Dar norocul se pare ca s-a terminat pentru atotcunoscatorul patron al Stelei Bucuresti. Din luna mai, cel care a fost odata omnipotentul papusar se afla la inchisoare. Este fortat sa-si petreaca trei ani la penitenciarul de la Rahova", scrie sursa citata.

Elvețienii au prezentat și toate incidentele pe care afaceristul le-a avut în ultimii ani, de la interzicerea formatiei Queen pe Ghencea, până la declarațiile sale homofobe.

"Intre 2002 si 2006, Gigi Becali parea de necontrolat. Abuza, ameninta si scuipa jurnalistii public", scriu elvetienii, care subliniaza faptul ca Steaua a avut de suferit dupa arestarea lui Gigi Becali: "Ii lipseste spatiul in acest moment. Iar influenta pe care Steaua o are in Divizia A trebuie controlata din celula".

Comentarii Facebook