BEAR GRYLLS, concediat de Discovery! Vezi cum a mancat o larva uriasa VIDEO


Bear Grylls, vedeta emisiunii "Man vs. Wild", a fost concediat, dupa ce a avut neintelegeri cu Discovery.

Vezi cateva dintre cele mai spectaculoase momente ale vedetei, relateaza truephresh.com.

15. Aterizarea din elicopter in Sumatra, Indonezia. Bear Grylls a fost in situatia in care trebuia sa decida cand sa deschida parasuta.


 

14. Urcare pe un pod de cale ferata in Montana. Podul vechi de peste o suta de ani, i-a strarnit curiozitatea sa se urce, insa pentru a duce experimentul la bun final, i-a trebuit foarte mult curaj.

13. Deasupra Transilvaniei cu un cablu legat de elicopter. "Nu voi uita niciodata cum e sa fii sub un elicopter, care zboara cu peste 160 km/h  deasupra padurii din Transilvania", a marturisit starul.

12. Tarzan in jungla din Belize. Vedeta din "Tehnici esentiale de supravietuire" a fost la un pas sa cada intr-o pestera de aproape 20 de metri. A reusit sa scape pentru ca s-a agatat de o vita de vie. A fost intr-adevar un moment, inspirat din aventurile luiTarzan.


11. Plimbarea prin desertul Sahara cu un Land Rover, in timp ce mergea cu 50 de kilometri pe ora.


10. Desertul din Kenya in cautare de apa. Bear strange excremente de elefant  pentru a face rost de apa. El imparte cu acest lucru cu echipa lui.

9. Traversare raului Arctic inghetat, in timp ce Bear era in pielea goala.

8. Cauta apa in desertul Sahara. Bear Grylls a sperat ca in stomacul unei camile se va gasi lichid.

7. Aventura Alaska pe o nava de trecere. Bear a fost la un pas de a fi lovit de o ambarcatiune. A stat izolat pe un iceberg, cateva zile.

6. A mancat carabusi in Zambia

5. In Mexic, Beer fura miere de la un stup de albine.


4. In cautare  unui adapost in Desertul Sahara. Eroul din "Man vs. Wild" este surprins  in mijlocul unei furtuni de nisip.


3. Momentul in care se agata de un biplan in Texas.

2. Plimbarea printre dunele de nisip din nordul Mexicului. Beer foloseste o piele de sarpe pentru a urina. Mai tarziu, el bea urina.

1. Momentul intim din Panama. Nimic nu l-a putut opri pe "supravietuitor" sa faca tot felul de chestii pentru distractie.

Comentarii Facebook