Basescu s-a "ranit" cu un betisor de urechi care se gaseste numai la chinezi, in Dragonul Rosu


Traian Basescu s-a ranit in urechi cu un betisor de curatat care se gaseste numai la chinezii care vand produse in magazinele Dragonul Rosu, din Bucuresti. Oare seful statului a saracit atat de mult, incat apeleaza la produse de calitatea indoielnica?

Vizita facuta de Traian Basescu la ORL -ist a fost intoarsa pe toate fetele si punctul culminant a fost atins de anuntul facut de seful statului ca s-a ranit cu un betisor de curatat, pe care l-a introdus in ureche invers, dupa o sedinta de inot.

"Vorbeam la telefon cu unul dintre ministri si mi-am bagat invers betisorul", a povestit Basescu, la TVR. Nimeni nu a gasit in magazine betisoarele din povestea presedintelui, pana cand un cititor realitatea.net a facut lumina: betisorul buclucas a fost cumparat din magazinele Dragonul Rosu, din Bucuresti, singurul loc unde se vand.

Un pachet cu 250 de betisoare cu vata se vinde in magazine cu 5 lei, dar la chinezi pretul este de sub 3 lei. Acest lucru dovedeste ca seful statului face economii acum pe timp de criza.

Comentarii Facebook