Banciu către Gigi Becali: O să te toc mărunt, să mă ții minte, nenorocitule. O să te fac zdrențe

 

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat că nu îl va lăsa în pace pe Gigi Becali, ci îl va toca mărunt în emisiunile sale de la B1 TV.

 

Gigi a dat un comunicat la gura pușcăriei și i l-a dat lui Meme. Doi chiori s-au întâlnit și unul îi dicta celuilalt. Zici că e scrisoarea lui Vanghelie către Oana Mizil. Gigi nu se poate să te lăsăm în pace. Nu o să te uit până o să ajungem amândoi pe lumea cealaltă. Nu te iert nici pe tine și nici pe familia ta. Nu te putem ierta pentru că e și ea trecută la dosărel. Niciodată, cât oi trăi, de la noi nu o să ai liniște, decât dacă o să vii în genunchi și o să-ți ceri scuze. Pentru toți cei care i-ai umilit, i-ai jignit. Acum s-a întors și ești la mâna noastră”, a declarat Banciu joi seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV.

 

Când o să avem noi chef o să vorbim despre tine și o să te tocăm mărunt toată ziua, să mă ții minte toată viața ta, nenorocitule. Cu mine nu-ți merge băiatule, o să te toc și o să te fac zdrențe, cât de jos o să fii, tot așa  de voi juca în picioare”, a mai spus jurnalistul.

 

Gigi Becali a transmis prin managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, un mesaj prin care cere să fie lăsat în pace. 

 

Mesajul lui Gigi Becali pentru presă: ”Lăsaţi-mi familia în pace! Nu mă mai hăituiţi!”

Comentarii Facebook