Apple se bazează pe o nouă tehnologie pentru succesul iPhone 6: ”E arma noastră secretă”




Apple se bazează pe o tehnologie nouă, integrată în display-ul noului iPhone 6 pentru succesul smartphone-ului, susțin ziariștii din China, țara unde se fabrică gadget-ul.

Ecranul lui iPhone 6 a fost in centrul multor zvonuri care au venit din China, tara in care se afla fabricile care produc smartphone-urile Apple. Cele mai noi informatii spun acum ca ecranul lui iPhone 6 va avea o tehnologie noua care il va face diferit la atingere. Practic, el va vibra subtil, diferit, in functie de locul in care il atingi. In felul acesta, ar trebui sa ne fie mai usor sa tastam cuvintele corect atunci cand dam mesaje, potivit yoda.ro

Conform presei din chineze, ecranul noului iPhone 6 va fi superior celorlalte ecrane existente pe piata, însă va crește și prețul. Din speculațiile ziariștilor chinezi reiese că prețul componentei electronice din spatele ecranului va fi de 2-3 ori mai mare decât cea de la iPhone 5S.

Această tehnologie dorește să creeze impresia utilizatorului că atinge o tastatură fizică, oferind feedback la fiecare atingere a unei litere.

Deși această tehnologie există deja la anumite smartphone-uri cu Android, compania americană dorește să o îmbunătățească, astfel că fiecare apăsare a unui buton va avea o vibrație diferită.

Comentarii Facebook