Tupeu de consilier. Andrei Gheorghe a ramas fara permis pentru ca a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice

Andrei Gheorghe a ramas fara permis de conducere dupa ce, in urma accidentului usor in care a fost implicat marti seara, a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca lui Gheorghe i-a fost eliberata o dovada pentru a putea circula. "Permisul i-a fost retras pentru ca a refuzat sa vina la INML pentru recoltarea probelor biologice, in urma accidentului de marti seara", a mai spus Ciocan.

Andrei Gheorghe a fost implicat marti seara intr-un accident in Piata Presei Libere. Consilierul de comunicare de la Ministerul de Finante a lovit din spate o masina care era oprita la stop si potrivit propriilor declaratii a facut schimb de date cu soferul masinii lovite.

Femeia care conducea masina lovita de Andrei Gheorghe are insa o alta versiune. Potrivit Jurnalului National, aceasta sustine ca Gheorghe nu a vrut sa ii dea asigurarea, asa ca "am iesit din masina si l-am blocat practic pentru ca el vroia sa plece. Fara sa coboare din masina, mi-a dat numarul de telefon si numarul masinii. A zis ca nu are timp si ca rezolvam problema maine. Noi nu suntem din Bucuresti. Am sunat la 112 si ne-au spus sa mergem pe Grivita sa declaram accidentul. Domnul Andrei Gheorghe, in momentul in care i-am zis ca ma doare ceafa, mi-a spus sa merg in masina ca imi trece".

Probele cu etilotestul au iesit negative la ambii soferi, dar Gheorghe a refuzat sa merga la INML pentru recoltarea probelor biologice.

 

Andrei Gheorghe a mai fost implicat intr-un incident similar in 2008, cand a scuipat un politist pentru ca care i-a cerut sa faca alcooltestul.

Comentarii Facebook