Joi 20 Februarie

Amenințare fără precedent la adresa lui Obama: Îți vom tăia capul la Casa Albă VIDEOGruparea Jihadistă Statul Islamic l-a amenințat direct pe președintele Barack Obama, cărieia i-au transmis că vor ajunge și în America.

Gruparea jihadistă Stat Islamic îl ameninţă pe preşedintele SUA, Barack Obama, că îi va "tăia capul în Casa Albă" şi că va "transforma America într-o provincie musulmană", într-o nouă înregistrare video.

Înregistrarea prezintă un jihadist îmbrăcat în negru care stă lângă un soldat kurd pe care îl decapitează. Înainte ca soldatul să fie executat, luptătorul grupării Stat Islamic (SI) îl ameninţă pe preşedintele Statelor Unite, relatează Daily Mail în ediţia online, citat de Mediafax.

"Să ştii, Obama, că vom ajunge în America. Să ştii şi că îţi vom tăia capul în Casa Albă şi vom transforma America într-o provincie musulmană", a fost mesajul transmis către președintele SUA.

Jihadiștii i-au amenințat și pe francezi și pe belgieni, precizând că vor veni cu mașini-campcană pline cu explozibil în țările lor.

Comentarii Facebook