Situație cruntă pentru îndrăgitul solist al trupei Talisman, Alin Oprea: Fiul lui nu l-a chemat la nuntă!


Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar nu și-a chemat propriul tată la nuntă, solistul Talisman fiind certat cu copiii. 

Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Alin Oprea a divorțat de Larisa Oprea în 2021, după 23 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, pe Adrian și Melissa Sarah, dar aceștia nu mai vor să audă de tatăl lor.

Divorțul a fost cu scandal, iar copiii au rămas cu mama lor. Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit recent, iar petrecerea va avea loc în acest weekend. Cântărețul nu a fost invitat.

Alin Oprea sa dat-o în judecată pe mama copiilor lui, iar acum plătește consecințele. Melissa și Adrian au trecut de partea mamei și nu mai vor să audă de celebrul lor tată..

Cântărețul își dorește să se împace cu copiii săi și să participe la nunta lui Adrian. ”Este disperat să se împace cu Adrian și cu Melissa. Vrea să vină la nuntă, regretă că i-a dat în judecată, dar fiul lui nici nu vrea să audă. Nu l-a invitat”, a spus sursa.

Adrian Oprea lucrează ca IT-ist în Germania, dar a venit în București, pentru a-și organiza nunta. Mama lui, Larisa și sora lui, Melissa Sarah vor fi alături de el. Contactat de jurnaliști, Alin Oprea a refuzat să comenteze.

Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai vorbească cu tatăl lor

Alin Oprea a divorțat de Larisa Oprea, dar înainte de despărțire, între cei doi au avut loc numeroase scandaluri. Adrian și Melissa Sarah, cei doi copii ai lor, au fost cei mai afectați, și au trecut de partea mamei.

Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de două ori cu poliția”, i-a transmis Adrian la Xtra Night Show. De asemenea, și fiica sa Melissa a avut o reacție acidă la adresa tatălui ei: ”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână!”.

Alin Oprea s-a căsătorit la Cluj cu Medana, care are și ea dopi copii. ”Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna. Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă).Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie. Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc”, a declarat Alin Oprea în urmă cu ceva timp.

Comentarii Facebook