Se confruntă cu probleme de sănătate și nu găsește soluția. Carmen Grebenișan suferă de când a revenit de la Survivor


Carmen Grebenișan a explicat ce probleme de sănătate are și ce eforturi face pentru a le depăși. Carmen Grebenișan a fost eliminată din concurs, dar ajuns printre ultimii trei concurenți.

Vedeta s-a ales cu probleme de sănătate, care îi dau de furcă și astăzi. Ea s-a îngrășat în timpul competiției, dar a reușit să revină la greutatea ideală.

Retenția de apă a fost una dintre cele mai pregnante probleme și se aplică și altor concurente, nu doar mie. Treptat, lucrurile revin la normal, dar e nevoie de răbdare. Am avut un șoc când am ajuns acasă, dar am înțeles că asta înseamnă participarea la Survivor”, a spus fosta concurentă.

Carmen Grebenișan a avut un ganglion umflat la gât

Pe lângă retenția de apă, Carmen Grebenișan s-a confruntat și cu acneea. Odată ajunsă în țară, a luat decizia să meargă la un specialist, pentru a i se administra câteva proceduri faciale. Acum, tenul ei a început să își revină. Totodată, a mărturisit că nu s-a confruntat vreodată cu o asemenea situație în care tenul să îi reacționeze agresiv la factorii externi. Totodată, a avut și reacții alergice.

Vremea și condițiile din Dominicană sunt total atipice pentru stilul nostru de viață, așa că este normal să apară anumite reacții. Am văzut pe Instagram că și alți concurenți se confruntă cu astfel de situații, iar doctorul Theo ne-a prevenit că, odată ajunși acasă, vom vedea diferite efecte”, a mai spus fosta concurentă pentru Viva.

Nu în ultimul rând, a avut un ganglion umflat la gât. Însă, problema s-a rezolvat după o zi. Acela îi apăruse din cauza unei măsele.

Comentarii Facebook