Scrisoarea secretă primită de Prodan de la Traian Băsescu, a fost făcută publică. Ce i-a scris fostul preşedinte despre Reghe


Anamaria Prodan continuă de la distanță războiul Reghecampf. Impresara a arătat pe rețelele de socializare o scrisoare primită de Traian Băsescu. În scrisoarea primită de la fostul președinte al României, Anamaria Prodan este ridicată în slăvi, fiindu-i lăudată performanța în fotbal, dar și „norocul" pe care l-a avut Reghecampf când s-a căsătorit cu ea.

Scrisoarea este semnată de fostul preşedinte al României şi are trecută data de 29.04.2020, pe atunci Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau de nedespărțit. Impresara a făcut-o publică pe reţelele sociale şi a ataşat un mesaj: „Mulţumesc, domnule preşedinte!”.

Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!” i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

ana.jpeg

Comentarii Facebook