Duminica 28 Aprilie

Lucruri pe care nu le știai despre Emy Alupei


Emy Alupei se pregătește să lanseze o nouă piesă cu titlul „Rihanna”. În videoclip, o putem acompania pe cântăreața excentrică din București într-o zi minunată, cu prieteni și voie bună dimineața, shopping de lux la prânz, și o seară petrecută la club. Dar povestea are un personaj neașteptat: un „sugar daddy” cu chipul ascuns, care umple toată această poveste cu bani.

Videoclipul piesei pare inspirat de Mr Bit, cel mai tânăr și dinamic brand de casino online din România. Clipul exprimă minunat stilul brandului, având același dinamism și optimism ca și cântăreața cu părul albastru. Dar înainte să asculți piesa nouă, iată câteva lucruri pe care nu le știai despre ea. Și nu uita, jocurile de noroc trebuie abordate responsabil. Bucură-te de distracție, dar fii mereu conștient de limitele tale.

01.jpg

A cântat Carla’s Dreams în preselecțiile X Factor România

Emy și-a început cariera în X Factor România, ediția din anul 2016, cântând piesa „Sub pielea mea” de Carla’s Dreams în preselecții. Cântărețul anonim a fost atât de impresionat de ea, se pare, că a selectat-o pentru competiție. 

„Fata cu părul albastru” s-a descurcat destul de bine în competiție, dar a fost eliminată într-un final. Dar aceasta nu a fost sfârșitul drumului ei în lumea muzicii.

Și-a pornit singură cariera muzicală

Emy nu a renunțat la lumea muzicii după eliminarea sa din X Factor. Nu imediat, însă. Prima ei piesă, lansată independent pe canalele sociale. Piesa intitulată „#Hate” a făcut valuri, și i-a adus cântăreței un contract cu Cat Music în câteva luni. Prima piesă a sa a fost urmată de multe altele, de la „Hannah Montana” și „Nu uita” până la „Obor”, „Gorgona”, și recenta piesă în colaborare cu fostul coleg de X Factor, Alex Mladin, „Băiat de cartier”.  Și acum, (urmează) cea mai recentă piesă, intitulată „Rihanna”.

Are experiență în reality show-uri

Emy și-a început cariera muzicală într-un reality show, și nu a renunțat nici la această parte a vieții ei. După X Factor România, ea a participat în competiția reality „Bravo, ai stil” de pe Kanal D, în al șaselea sezon, rezervat celebrităților. Doi ani mai târziu, ea a participat în primul sezon al Survivor România, și a avut rezultate bune: făcând parte din tribul „Faimoșii”, ea a fost a nouăsprezecea eliminată din competiție. Un an mai târziu, Emy a participat în „The Challenge: Spies, Lies & Allies”, un reality show difuzat de MTV. Acest sezon al emisiunii și-a adunat participanții din rândul persoanelor care au participat la diferite alte reality-uri din toată lumea, printre care și cei care au concurat în Survivor România. Emy a terminat competiția pe locul 3.

07.jpg


Are un stil aparte

Stilul Emiliei a făcut-o remarcată din primul moment cânt a apărut pe micul ecran - ea a fost cunoscută doar ca „fata cu părul albastru” în X Factor România. Și azi, stilul ei este la fel de excentrică, ea schimbându-și deseori ținuta și culoarea părului în culori mai puțin obișnuite.

Are o personalitate îndrăzneață

Emy e plină de viață atât în fața camerelor, cât și pe scenă. Este gălăgioasă și îndrăzneață și nu îi este niciodată teamă să vorbească deschis atunci când vine vorba de ceea ce simte în orice moment. Este o fată care poate că este tânără, dar știe ce vrea și cum să se exprime pentru a se asigura că obține ceea ce dorește.

Urmărește noul videoclip semnat Emy, intitulată „Rihanna”, mai jos:

Comentarii Facebook