Horoscop 15 mai: Racii vor avea parte de o ieșire în doi de neuitat


E momentul să ne oferim un respiro, să ne facem şi nouă cadouri, să le pregătim şi celor dragi mici surprize, să ne amintim de toate promisiunile făcute celorlalţi. Vibraţia zilei este 6 şi viaţa o să ne facă şi ea cadouri frumoase!

O să cheltuiţi nişte bani ca să faceţi o trataţie, vin prieteni, rude şi să petreceţi câteva ore minunate împreună. Se poate să conteze prea puţin ce vă doriţi voi, important este să fie ai voştri fericiţi că familia e de bază şi aşa vreţi să rămână.

GEMENI

Poate îi luaţi pe ai voştri şi vă duceţi într-un parc de agrement, pe copii într-un escape room ca s-aveţi parte de puţină aventură. E posibil să vă interpeleze cineva care vrea să aveţi o colaborare şi la o cafea să puneţi pe masa condiţiile de lucru şi vedeţi dacă vă convin.

RAC

O ieşire în doi poate fi momentul vostru de neuitat, o cină romantică, o cerere în căsătorie poate. Sunteţi invitaţi de onoare la o nuntă sau la un botez, poate fi şi o gală şi să vă distraţi, o să revedeţi şi diverse persoane pe care nu le-aţi mai văzut de un car de ani.

LEU

Întrevedere cu cineva care vă propune o activitate în comun şi dacă vă convine s-ar putea să-nsemne şi nişte bani. O să vă suiţi în maşină, în avion, ce vă e mai la-ndemână şi puteţi ajunge şi prin ţările vecine să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele, cei pe care-i iubiţi.

FECIOARĂ

Se poate să vină cineva de prin ţară, sau chiar din străinătate şi să vă bucuraţi de o prezenţă agreabilă cu care să vă umpleţi frumos timpul. V-aţi putea regla relaţia cu partenerul de cuplu şi să vă puneţi de acord cu anumite preferinţe de care pân-acum n-aţi ţinut cont şi de-aici s-a ajuns aici.

BALANŢĂ

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă-ndrăgească şi se poate să fie reciprocă atracţia şi să deveniţi un cuplu, dacă n-aveţi partener. Se poate să daţi nişte bani pe cadouri şi să vă duceţi la o petrecere la care să vă simţiţi chiar foarte bine, ca o să revedeţi mulţi prieteni de care v-a fost dor.

SCORPION

O să vă facă o surpriză cineva care ştie ce vă place şi cum să vă cucerească şi o să apreciaţi gestul. Se poate să aibă loc marea întâlnire şi să vină acea persoană care speră să fiţi împreună pentru restul vieţii, că aveţi compatibilitate şi e tot ce-şi dorea.

SĂGETĂTOR

E posibil să strângeţi relaţiile cu familia şi să vă-ntâlniţi cu prilejul unor sărbători, aniversări, nunţi, botezuri, dar şi fără motive. O să vă vedeţi, în sfârşit, cu acea persoană care a făcut parte din viaţa voastră dar a intervenit ceva şi v-aţi separat, acum însă înţelege altfel relaţia.

CAPRICORN

Puteţi face câţiva paşi în afară localităţii, să revedeţi nişte prieteni, să rezolvaţi, poate, şi nişte probleme personale. Poate vă invită cineva la reşedinţa din altă localitate, o fi vreun chef acolo şi o să vă bucuraţi de o trataţie şi de o atmosferă pe gustul vostru.

VĂRSĂTOR

Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi e bine să spuneţi lucrurilor pe nume ca să mergeţi mai departe. O să faceţi parte dintr-un grup care luptă pentru o cauză nobilă, şi o să vă bucuraţi de suport financiar şi, în general, de susţinere din partea unor investitori.

PEŞTI

Se poate să fie o petrecere în familie, măcar că staţi cu toţii la masa de prânz şi la o cafea, după, şi o să vă priască. Poate ieşiţi la un picnic sau la o terasă cu prietenii, c-aveţi ceva de sărbătorit, sau chiar şi fără - la relax, poate daţi o fugă la malul mării dacă nu e prea departe.

BERBEC

O să tot nimeriţi pe la diverse momente festive, dacă n-o să le ocazionaţi chiar voi! O să fie distracţie! Dorinţele se împlinesc uşor, în perioada asta, chiar simţiţi că meritaţi multe lucruri şi o s-aveţi şi inspiraţie să visaţi la cele mai grozave lucruri. Sufleteşte, promite iarăşi, să fie foarte bine.


Comentarii Facebook