De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu. Un fost prezentator TV a dezvăluit amănunte


Bianda Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi și Coco Păun. Mircea N. Stoian, fost prezentator la emisiunea lui Capatos, a spus de ce au fost bătute Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Laurrete.

Fetele astea, la prima vedere, departe de mine de a le acuza de prostituție, se încurcă cu diverși băieți, care sunt aprigi la mânie”, a spus Mircea N. Stoian.

Bianca, din câte știu ei, are un dosar mai vechi”, a spus Stoian.

Bianca Drăgușanu i-a acuzat până acum pe Coco Păun și pe Alex Bodi de violență. La fel au fost bătute și Daniela Crudu și Laurrete.

Mircea N. Stoian le știe bine pe Daniela Crudu și pe Bianca Drăgușanu de când au fost colegi de platou, la Antena 1. ”Laurrete a fost acuzată că face sex pe bani, Daniela a fost implicată într-un dosar de prostituție, iar Bianca, din câte știu ei, are un dosar mai vechi.

Fetele astea, la prima vedere, departe de mine de a le acuza de prostituție, se încurcă cu diverși băieți care sunt aprigi la mânie. Își arată considerația pentru ele, pentru inteligența lor, în acest mod. Bărbații de la care și-au furat-o și-au arătat respectul față de ele cu pumnul sau cu palma”, conform playtech.ro.

Comentarii Facebook