Cum a devenit Mircea Bravo celebru: „Eu trăind în bula mea la Cluj, am simțit repede că ajung la succes”


Cunoscutul vlogger Mircea Bravo este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți actori din online-ul din România. Devenit celebru într-un timp relativ scurt, Mircea s-a făcut remarcat pe Youtube cu ajutorul farselor făcute pe stradă, însă s-a reprofilat repede înspre vloggurile cu bunica lui, care i-au adus mulți fani. 

Într-o intervenție televizată, Mircea Bravo a împărtășit cu telespectatorii cum a fost drumul său către succes. 

Eu am făcut dreptul, cumva la sugestia părinților, dar până la urmă am zis că îmi place mai mult să fiu în centrul atenției, sunt puțin cam narcisist și am zis că merg spre chestia asta cu online-ul. Eu trăind în bula mea la Cluj, am simțit repede că ajung la succes. Primul nostru clip a avut succes, am făcut din prima 1 milion de vizualizări la al treilea clip și automat, în mediul în care mă învârteam eu simțeam că sunt cunoscut. După aceea bineînțeles, când am avut cunoscut și în afara Clujului, a mai durat poate câteva luni. După un an de zile țin minte că noi filmam niște materiale cu camera ascunsă pe care nu mai puteam să le fac, pentru că lumea mă recunoștea și știa, adică nu mai era farsă”, a mărturisit Mircea Bravo, în ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, citat de Spy News. 

Actorul a mărturisit și cât a durat până a câștigat primii bani din online, iar timpul nu a fost deloc scurt. Mircea Bravo a obținut bani din clipurile de pe Youtube după multă muncă depusă.

Primii bani i-am câștigat după doi ani, cam așa. A venit un client care ne-a rugat să facem o promovare și i-am făcut o farsă, care s-a viralizat, în care apărea și produsul lui. Atunci am făcut suma de 300 de euro. Prețul l-am început direct cu un asociat, cu Cristi, care este și regizorul și i-am împărțit”, a spus actorul.

Comentarii Facebook