Cu cât vinde Dorian Popa o casă în cartierul de vile pe care îl ridică în București


Dorian Popa este și dezvoltator imobiliar. El construiește în București un cartier de vile denimit ”Hâtz Residence”.

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa

Dorian Popa este încântat de realizările lui. Inițal și-a ridicat o vilă, iar apoi s-a gândit că poate realiza mai multe. Artistul oferă casele la ”cheie”, mobilate de la A la Z.

Locuințele vor avea 120 de metri pătrați și o curte generoasă. Dorian Popa a spus că prețul este undeva la 200.000 de euro.

În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!

Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. ”Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a mai spus Dorian Popa.

Comentarii Facebook