Ce spune despre tine și despre personalitatea ta modul în care ții telefonul în mână. Este ca un test de personalitate rapid


Modul în care ții telefonul în mână îți dezvăluie trăsăturile ascunse ale personalității tale. Fiecare dintre noi are un mod diferit de a ține telefonul. 

Studiile au arătat că acțiunile noastre și modul în care ne comportăm în viața de zi cu zi pot spune multe despre personalitatea noastră.

Cele mai frecvente patru moduri de a ține telefonul în mână sunt: telefonul ținut cu o mână, iar derularea imaginilor de pe ecran se face cu degetul mare al aceleiași mâini, telefonul ținut cu ambele mâini, dar un singur deget mare e folosit pentru a derula sau a tasta, telefonul ținut cu ambele mâini și cu ambele degete mari se derulează sau tastează, telefonul ținut cu o mână și degetul arătător al altei mâini pentru a derula sau a tasta.

Iată ce trăsături de personalitate ascund module în care ținem telefoanele:

  • Dacă ții telefonul cu o mână și derulezi imaginile pe ecran cu degetul mare al aceleiași mâini, trăsăturile de personalitate dezvăluie că ești o persoană optimistă, sigură pe propria persoană și lipsită de griji.  Nu ești o persoană plângăcioasă sau care se lamentează. Ești încrezător în abilitățile tale. Dacă ceva nu iese așa cum ai crezut că va ieși, ești bucuros de lecția pe care ai învățat-o, potrivit jagranjosh.com. Mergi mai departe în viață cu capul sus. De asemenea, îți place să explorezi și să ieși din zona de confort. Aceste trăsături de personalitate cu siguranță te ajută să îți atingi obiectivele și ambițiile în viața profesională, însă pot fi uneori dăunătoare pentru o relație de cuplu.
  • Dacă ții telefonul cu ambele mâini, dar folosești un singur deget mare pentru a derula sau a tasta, trăsăturile tale de personalitate arată că ești intuitiv, pragmatic și înțelept. Trăiești într-un mod prudent. Ești capabil să observi mici detalii, în timp ce oamenilor le scapă astfel de informații. Ești grijuliu și empatic. S-ar putea să te îndrăgostești repede, totuși ar trebui să analizezi bine situațiile înainte de a lua decizii în grabă.
  • Dacă ții telefonul cu ambele mâini și cu ambele degete mari pentru a derula sau a tasta, trăsăturile de personalitate dezvăluie că ești energic, versatil și inteligent. Ești o persoană adaptabilă și primești cu bucurie schimbarea, deoarece știi că schimbarea este un indiciu al evoluției. Ești analitic și rapid în a înțeleg probleme complexe. Ai tact și ești plin de energie.
  • Dacă ții telefonul cu o mână și folosești degetul arătător al altei mâini pentru a derula sau a tasta, trăsăturile de personalitate dezvăluie că ești spontan și creativ. Ești o persoană extrovertită care totuși, uneori, tânjește după singurătate pentru a se reîncărca. Ai o imaginație bogată și mintea ta abundă de idei pentru a-ți menține portofelul plin. Ai o personalitate atrăgătoare care îi lasă pe oameni fără cuvinte. De asemenea, ai o personalitate unică și ca partener romantic.

Comentarii Facebook