Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici: „Le recomand femeilor cu celulită să li se rupă de ce spun ăștia!”


Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de Buhnici. Fosta asistentă TV a luat atitudine, după ce fostul jurnalist de la PROTV a criticat femeile care au celulită și vergeturi. Ea le recomandă femeilor să nu ia în seamă astfel de declarații și să fie fericite cu corpul lor, aducând în discuție și problemele cu care se confruntă chiar și vedetele de peste Ocean. 

Bianca Drăgușanu a comentat scandalul iscat de George Buhnici

Drăgușanu, una dintre cele mai influente femiei (din punct de vedere fizic) din showbiz, a comentat scandalul pe care l-a provocat Geroge Buhnici, și s-a legat de comentariile sexiste și răutăcioase pe care acesta le-a făcut. Într-un interviu, Bianca Drăgușanu a precizat că atitudinea contează mai mult decât aspectul fizic. Vedeta consideră că femiele cu forme și cu celulită sunt frumoase și nu ar trebui să se simtă complexate, mai ales din pricina comentariilor unui bărbat care „nu știe despre ce vorbește”. 

Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi și dacă există, însemnă că au o viață exemplară, iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează, să nu se mai uite după altele”, a spus vedeta. 

Ce le recomandă Bianca Drăgușanu femeilor care se confruntă cu vergeturi și celulită

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și pot! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită. Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de ce spun ăștia! Să nu-i asculte pe cei care nici nu știu despre ce vorbesc și să fie fericite”, a mai spus fosta asistentă TV, potrivit viva.ro.


Comentarii Facebook