Anamaria Prodan a răbufnit, după ce Reghecampf a sugerat că a fost înșelat cu Dan Alexa: „Pe limba lui piere"


Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri despre presupusul amant al Anamariei Prodan.  Reghecampf a insinuat că a fost înșelat cu Dan Alexa. Antrenorul Universității Craiova a avut o reacție surprinzătoare când a fost întrebat despre ceea ce s-a întâmplat între (încă actuala) lui soție și Dan Alexa. Prodan a avut la rândul său o reacție furibundă după dezvăluirile lui Reghecampf în emisiune la Denise Rifai.

Laurențiu Reghecampf, invitat la emisiunea 40 de Întrebări cu Denis Rifai, de la Kanal D, a dat câteva răspunsuri la chestiuni controversate în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Și, conform imaginilor difuzate deja de Kanal D, Reghe pare să sugereze că actuala lui soție ar fi greșit prima în relația lor, scrie fanatik.ro

Anamaria Prodan, revoltată după ce Reghe a sugerat că a greșit în relația cu el

Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar dumneavoastră care sunteți profesioniști nu faceți speculații”, a scris impresara pe rețelele de socializare.

Prodan a făcut amenințări cu proces și pentru presă și este pregătită să lupte pentru numele ei și al copiilor.

Comentarii Facebook