Alte probleme pentru Dorian Popa. L-a părăsit și iubita


Dorian Popa a fost părăsit și de iubită, Babs anunțând că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Problemele se țin lanț pentru Dorian Popa, care recent a fost prins drogat la volan, deși el a spus că a participat la un chef unde s-a fumat, iar el numai a inspirat fum.

Acum, partenera sa de viață, Claudia Iosif, i-a spus adio, după o relație care a durat 11 ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani, iar fanii așteptau din clipă în clipă ca cei doi să pășească în fața altarului și chiar să își întemeieze o familie. Se pare că cei doi aveau alte planuri, întrucât au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate în viață.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe rețelele sale de socializare.

În data de 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost oprit de oamenii legii și testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Ulterior, a fost trimis la o unitate spitalicească pentru a i se recolta probe biologice. Tot atunci, Claudia Iosif a fost contactată pentru o reacție în legătură cu acest caz, însă atunci a mărturisit că nu știa nimic despre pățania lui Dorian Popa. Mai mult decât atât, Babs a adăugat și faptul că, deși au vorbit la telefon, artistul nici nu a adus vorba de așa ceva.

Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, mărturisea în urmă cu doar câteva zile,  conform Spynews.ro.

Comentarii Facebook