Adrian Mutu a vorbit despre episodul ”cocaina”, care era să îi curme cariera la 23 de ani


Adrian Mutu a vorbit deschis despre episodul ”cocaina”, care l-a costat contractul de la Chelsea.

Adrian Mutu a spus de ce a început să consume cocaină

Mutu a fost prins pozitiv după numai un an și trei luni de contract cu Chelsea. El a spus că tocmai divorțase de Alexandra Dinu și a recunoscut că lipsa educației l-a costat.

Londra e un oraș periculos pentru un tânăr, te pierzi dacă nu ești educat. Aveam 23 de ani și eram recent divorțat. Nu treceam printr-o perioadă extraordinară pe plan emoțional. 

Aveam un salariu de 4 milioane de dolari, așa că începi să-ți iei zborul, să nu rămâi cu picioarele pe pământ. Eu nu am fost pregătit și educat pentru succes. Faima și banii m-au luat prin surprindere. Nu aveam pe nimeni lângă mine, să mă ajute să gestionez totul. Inevitabil, a venit căderea, am suferit foarte tare. 

Noi ar trebui să-i educăm pe copii cum să fie, cum să gestioneze succesul. Ar trebui ca educația să fie mult mai complexă. Eu nu am fost pregătit și m-au luat prin surprindere faima, banii, tot”, a declarat Adrian Mutu, la podcastul de pe Youtube ”Acasă la Măruță”.

Adrian Mutu ar vrea ca tinerii să învețe din greșelile lui

Fostul atacant  are sfaturi pentru tinerii care își încep viața.

Celor tineri le spun să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe din ce am făcut eu. Nu oricine se ridică și reușește să aibă succes din nou”, a spus Adrian Mutu.

”Briliantul” a avut puterea de a-și reveni și a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, la Juventus și Fiorentina.

Comentarii Facebook