Miercuri 5 Octombrie

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Cum să vă bucurați?”. Viorica de la Clejani arată cu ce a fost înțepată fiica sa, Margherita


Margherita, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost una dintre cele două victime ale bărbatului de pe trotinetă din centrul Bucureștiului. Bărbatul de 38 de ani, acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală a fost reținut în timpul nopții de joi spre vineri, anunță Poliția Capitalei.

Într-o postare pe Instagram, Viorica de la Clejani a dat mai multe detalii despre atacul asupra fiicei sale. Ea a arătat și obiectul care a fost scos din sânul fiicei sale. 

3.jpeg

Acest obiect i-a fost scos din sân ficei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi... Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect?! Daca eră copilul vostru în locul Margăi??! Cum puteți să vorbiți în halul asta?! Eu acum ce să fac?! Să-I las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scapăt cu viață!” a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

marghe.jpeg

Bărbatul a fost depistat în trafic, joi seara, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Comentarii Facebook