A apărut o aplicație de matrimoniale pentru tinerii credincioși. Ce informații trebuie să conțină un profil


Tinerii credincioși interesați de o relație au acum posibilitatea să-și caute perechea cu ajutorul unei aplicații. 

Utilizatorii au completat un profil riguros, trebuie să-și dovedească bunele intenții, iar dacă nu respectă regulile pot fi expluși oricând. Creatorii spun că aplicația se bucură deja de un succes destul de mare. 

Particip deseori la Sfânta Liturghie, țin posturile sau mă spovedesc des cel puțin de 4 ori pe an”, spune un fost utilizator al aplicației. 

Ce date și informații trebuie să conțină profilul unui utilizator 

Iată ce informații ar trebui sa conțină un profil pe aplicația de dating cu profil creștin-ordotox. Pe lângă datele privind vârsta, înălțimea și localitatea de domiciliu, utilizatorii trebuie să precizeze ce fel de calendar respectă, ce fel de muzică ascultă și dacă au copii din relații anterioare. Eduard, un tânăr din Iași, a rămas fără cont în scurt timp, după ce a încărcat o poză de profil falsă.

Eram foarte curios cum este și m-am amuzat. O sugestie la descriere era să-mi pun un verset din Biblie”, a explicat un tânăr. 

„Aplicația aceasta este complet diferită față de Tinder”

Cetatea creștină” a fost lansată de doi soți care s-au cunoscut în biserică. În prezent, aplicația are 5 mii de utilizatori activi, spun creatorii săi. „E complet diferit de Tinder, tocmai din acest fapt că se adresează tinerilor creștin ortodocși, noi acolo am pus niște întrebări, trebuie să meargă la biserică, să aibă duhovnic”, spune unul dintre fondatorii aplicației. 

Există multe site-uri de dating, dar acesta are un scop unic, întemeierea unei familii creștin ortodoxe”, a explicat cel de al doilea fondator. „Mi se pare un lucru bun, un dating pentru cei religioși. Ar ajuta să aducă aproape și mai repede persoanele bune”, declară un tânăr. 

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei agrează aplicația

Înțeleg această aplicație în epoca Internetului, a distanțelor foarte mari. Personal recomand ca fiecare tânăr sa ia și binecuvântare de la duhovnic pentru că îi știe firea, personalitatea, desigur aceasta aplicație nu poate înlocui întâlnirea față către față”, a explicat purtător de cuvânt al Mitropliei Moldovei și Bucovinei, Constantin Sturzu, potrivit stirileprotv.ro

Alte aplicații matrimoniale de nișă

Pe Internet să găsesc și alte aplicații matrimoniale de nișă. De exemplu, WOOPLUS este destinată persoanelor supraponderale. Cine caută un partener cu barbă se poate folosi de BRISTLR, iar cine este absolvent de studii superioare și caută pe cineva cu același nivel de educație poate apela la ACADEMICSINGLES.


Comentarii Facebook