Duminica 17 Ianuarie

Zbor nou între Cluj-Napoca și Birmingham


Wizz Air a început operarea unei noi rute ce va conecta orașele Cluj-Napoca și Birmingham din Marea Britanie.

Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 104 RON, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Cu cea de-a cincea nouă rută lansată din Cluj-Napoca în acest an, WIZZ oferă în prezent 35 de zboruri de pe aeroportul local către Europa și dincolo de ea. Întreaga rețea WIZZ din România este reprezentată de 141 de rute low-cost către 20 de țări de pe zece aeroporturi locale. 

Birmingham, cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, se reînnoiește la scară largă - clădirile victoriene și restaurantele, de exemplu, iar noua bibliotecă, precum și mall-urile își așteaptă turiștii. Canalele pitorești ale orașului, muzeele unice și gastronomia gourmet, iată alte motive  pentru a descoperi și clasicul Birmingham. Popularitatea acestei rute este subliniată de cererea mare - primul zbor WIZZ spre Cluj-Napoca a părăsit Birmingham, cu peste 160 de pasageri la bord.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu. În primele unsprezece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% pe an.

Zborurile spre Birmingham sunt operate în zilele de miercuri și duminică, iar tarifele încep de la 104 lei. 

.

Comentarii Facebook